Obobo, Kroketa është sëmurë!

Obobo, Kroketa është sëmurë!

420 L

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjer..

Onufri

Onufri

550 L

Onufri, piktori më i fuqishëm dhe më i rëndësishmi shqiptar i pikturës mesjetare të shek. XVI, krah..

Panik në autostradë

Panik në autostradë

420 L

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, në stolin e parkingut të një pike karburant..

Pieri ndërron profesion

Pieri ndërron profesion

420 L

Papunësia u fut frikën si të rriturve, ashtu edhe fëmijëve. Kompaninë e Pierit, babait jo të vërtetë..

Pikaso

Pikaso

550 L

Lindi në Malaga të Spanjës më 1881. I ati, mësues vizatimi, e udhëhoqi në hapat e tij të parë artist..

Piter Pani

Piter Pani

950 L

Një mbrëmje, një djalë i çuditshëm duke fluturuar hyn në dritaren e shtëpisë së Darlingëve. Këtu zën..

Poliana

Poliana

880 L

Poliana njëmbëdhjetëvjeçare, pas vdekjes së prindërve, shkon të jetojë në Vermont, me teton e saj hi..

Poliana rritet

Poliana rritet

950 L

..

Presidenti i planetit të kuq

Presidenti i planetit të kuq

800 L

Heronjtë e këtij romani, një grup i guximshëm fëmijësh tokësorë dhe marsianë, marrin përsipër shpëti..

Princi i Lumtur

Princi i Lumtur

800 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Princi i Vogël

Princi i Vogël

700 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Sa e vështirë të jesh vetëm!

Sa e vështirë të jesh vetëm!

420 L

Lola do t’i kalonte pushimet e prillit te babi, mirëpo ai niset në një udhëtim pune në fund të botë..

Sfida për trurin

Sfida për trurin

900 L

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kuj..

Sfidë! Një javë pa ekrane!

Sfidë! Një javë pa ekrane!

420 L

Shkolla e Lolës vendos të bëjë një sfidë: një javë pa ekrane! Dhe sfida vlen për të gjithë familjen...

Shumë zhurmë për asgjë!

Shumë zhurmë për asgjë!

420 L

Ka shumë njerëz që shkojnë në mal për sportet e dimrit, por ka edhe të tjerë, si Lola, që do të doni..

Si katër çiliminj u bënë biznesmenë

Si katër çiliminj u bënë biznesmenë

700 L

Shkrimtari aq i dashur për fëmijë, Bedri Dedja, do të na çojë përsëri në Sdikuisht, në kryeqytetin e..

Si një e rritur

Si një e rritur

420 L

Lola ëndërron të ndihet e rritur: të ketë një celular dhe të dalë vetëm nëpër qytet. Por asaj nuk i ..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Tomas Edison

Tomas Edison

550 L

“Kur isha sa ju adhuroja të shihja si funksiononte makineria me avull dhe të mësoja sa më shumë për ..

Tuli Turtuli

Tuli Turtuli

700 L

ZGAVRADORI nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t'..