Radhitëse - Vishe djalin
Ulje

Radhitëse - Vishe djalin

462 L660 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Vishe vajzën
Ulje

Radhitëse - Vishe vajzën

462 L660 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse kafshësh
Ulje

Radhitëse kafshësh

378 L540 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse në kuti - lidhëse vajza
Ulje

Radhitëse në kuti - lidhëse vajza

630 L900 L

Radhitësja me lidhëse përfshin një bazë prej druri me një figurë të pikturuar të një vajze ku në pje..

Raketake
Ulje

Raketake

322 L460 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Rreth flokësh
Ulje

Rreth flokësh

189 L270 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Set pazëll 12/4 Lojërat
Ulje

Set pazëll 12/4 Lojërat

525 L750 L

Lodra që ndikon në zhvillimin e të menduarit, përcetimit dhe arsyetimit, duke inkurajuar zhvillimin ..

Set pazëll 12/4 Përralla
Ulje

Set pazëll 12/4 Përralla

525 L750 L

Lodra që ndikon në zhvillimin e të menduarit, përceptimit dhe arsyetimit, duke inkurajuar zhvillimin..

Set pazëll 20/4 Arushi
Ulje

Set pazëll 20/4 Arushi

805 L1,150 L

..

Set pazëll 20/4 Kafshët e lumtura
Ulje

Set pazëll 20/4 Kafshët e lumtura

805 L1,150 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Set perlash për bizhu
Ulje

Set perlash për bizhu

406 L580 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Set treni me hekurudhë
Ulje

Set treni me hekurudhë

2,450 L3,500 L

Set lodër e dashur për fëmijët, e cila zhvillon imagjinatën dhe nxit bashkëveprimin mes fëmijëve. Ba..

Shtëpi prej druri me çekiç dhe topa
Ulje

Shtëpi prej druri me çekiç dhe topa

1,505 L2,150 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Stilolaps
Ulje

Stilolaps

119 L170 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Stilolapsa Druri - Pinoku
Ulje

Stilolapsa Druri - Pinoku

70 L100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Tabela 2 në 1
Ulje

Tabela 2 në 1

2,415 L3,450 L

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje mund të: shkruaje dhe vizatoje, zhvillon imagjinatën dhe ndihmon në zhv..

Taksia
Ulje

Taksia

770 L1,100 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Tangram
Ulje

Tangram

294 L420 L

Formuese druri me forma të ndryshme gjeometrike...

Tavolina e punëtorit 2 në 1
Ulje

Tavolina e punëtorit 2 në 1

8,470 L12,100 L

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje mund të: zhvilloje komunikimin nëpërmjet lojës në role dhe imitimit...

Topuz i dyanshëm me arush
Ulje

Topuz i dyanshëm me arush

483 L690 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..