Pino Patë
Ulje

Pino Patë

1,400 L2,000 L

Lodër me tërheqje e prodhuar nga dru i shëndetshëm dhe i ngjyrosur me bojë jo helmuese.Lodra inkuraj..

Pino Pazëll në kuti metalike
Ulje

Pino Pazëll në kuti metalike

301 L430 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Radhitëse 2 në 1
Ulje

Pino Radhitëse 2 në 1

546 L780 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Radhitëse 2 në 1 "Varka e Noes"
Ulje

Pino Radhitëse 2 në 1 "Varka e Noes"

546 L780 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Set i tabelave të qarkullimit rrugor (15 pjesë)
Ulje

Pino Set i tabelave të qarkullimit rrugor (15 pjesë)

1,022 L1,460 L

Është një ndihmë e madhe në mësimet e para për kulturën e shenjave rrugore për fëmijët. Nëpërmjet ti..

Pino Stilolaps - Klouni
Ulje

Pino Stilolaps - Klouni

98 L140 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Trupat gjeometrik
Ulje

Pino Trupat gjeometrik

1,001 L1,430 L

Lojë përmes së cilës fëmija zhvillon aftësi vizuale (të mësuarit e formave, ngjyrave, raportin e pje..

Pino Unaza
Ulje

Pino Unaza

1,015 L1,450 L

Loja Pino Unaza didaktike e ndihmon fëmijën të mësoje nocionet e numrave dhe serinë e numërimet me n..

Pino Vizore
Ulje

Pino Vizore

147 L210 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Xhirafa
Ulje

Pino Xhirafa

238 L340 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pistë makinash me katër rrugë
Ulje

Pistë makinash me katër rrugë

1,232 L1,760 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Portamina 0,7 mm
Ulje

Portamina 0,7 mm

189 L270 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Ferma
Ulje

Radhitëse - Ferma

1,022 L1,460 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Ferma (4 elementë)
Ulje

Radhitëse - Ferma (4 elementë)

469 L670 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Ferma (8 elementë)
Ulje

Radhitëse - Ferma (8 elementë)

469 L670 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Matematika
Ulje

Radhitëse - Matematika

490 L700 L

Loja përfaqëson një burim të rëndësishëm edukativ që ndihmon fëmijën të mësojë numrat, të njihet me ..

Radhitëse - Mjete udhëtimi
Ulje

Radhitëse - Mjete udhëtimi

1,022 L1,460 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Numrat
Ulje

Radhitëse - Numrat

490 L700 L

Kjo lodër paraqitet si një pajisje mjaft e vlefshme didaktike, e cila ndihmon fëmijën të mësoje ngjy..

Radhitëse - Peshkimi me magnet
Ulje

Radhitëse - Peshkimi me magnet

539 L770 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Radhitëse - Vishe djalin
Ulje

Radhitëse - Vishe djalin

462 L660 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..