Pema e barazpeshës
Ulje

Pema e barazpeshës

945 L1,350 L

Një lodër me shumë qëllime. Pema e barazpeshës është një lodër didaktike me ndihmën e së cilës fëmij..

Pino Auto Natyrë
Ulje

Pino Auto Natyrë

371 L530 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Didaktike
Ulje

Pino Didaktike

2,415 L3,450 L

Shtëpia didaktike është një lodër që ofron mundësi të ndryshme për shprehjen e fëmijëve përmes lojës..

Pino Dindolino
Ulje

Pino Dindolino

1,155 L1,650 L

Me ndihmën e Pino Dindolino fëmijët nëpërmjet lojës mësojnë raportin ndërmjet më të madhes ndaj më t..

Pino Express - tren
Ulje

Pino Express - tren

1,540 L2,200 L

Lojë edukative prej druri me shumë variante për të luajtur, zbavitur dhe mësuar. Përmban forma të nd..

Pino Fugë
Ulje

Pino Fugë

98 L140 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Kështjella
Ulje

Pino Kështjella

1,470 L2,100 L

Është një lodër didaktike që ndihmon fëmijën të mësojë të dallojë ngjyrat dhe format, të përmirësojë..

Pino Krokodil
Ulje

Pino Krokodil

1,155 L1,650 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Kubike Arsimore
Ulje

Pino Kubike Arsimore

1,960 L2,800 L

Është një lodër që udhëheq fëmijën drejt llojeve të ndryshme të procesve të mendimit duke i zotëruar..

Pino Litar
Ulje

Pino Litar

350 L500 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër Akrobati
Ulje

Pino Lodër Akrobati

595 L850 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër Fleksibël
Ulje

Pino Lodër Fleksibël

252 L360 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër me kafshë të ndryshme
Ulje

Pino Lodër me kafshë të ndryshme

280 L400 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lodër me levizje
Ulje

Pino Lodër me levizje

301 L430 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Logjike (3 tema)
Ulje

Pino Logjike (3 tema)

343 L490 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Logjike (6 tema)
Ulje

Pino Logjike (6 tema)

630 L900 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Lojëra Didaktike Qyteti
Ulje

Pino Lojëra Didaktike Qyteti

3,269 L4,670 L

Një lodër që angazhon vëmendjen e fëmijëve në mosha dhe nivele të ndryshme te zhvillimit. Shtrirja d..

Pino Mbajtëse porosish me magnet
Ulje

Pino Mbajtëse porosish me magnet

70 L100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Ora
Ulje

Pino Ora

595 L850 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Pino Orë e zgjuar me rërë (15 sekonda)
Ulje

Pino Orë e zgjuar me rërë (15 sekonda)

371 L530 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..