Mini radhitëse

Mini radhitëse

420 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minibuzi – Kafshët e lumtura

Minibuzi – Kafshët e lumtura

1,400 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Minipazëll Ariu

Minipazëll Ariu

450 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Avioni

Minipazëll Avioni

450 L

Minipazëll druri, me 5 froma dhe ngjyra të ndryshme...

Minipazëll Bleteza (4 elementë)

Minipazëll Bleteza (4 elementë)

300 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Flutura (4 elementë)

Minipazëll Flutura (4 elementë)

300 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Kërmilli (4 elementë)

Minipazëll Kërmilli (4 elementë)

300 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Luani

Minipazëll Luani

450 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Mollëkuqja (4 elementë)

Minipazëll Mollëkuqja (4 elementë)

300 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Minipazëll Traktori

Minipazëll Traktori

450 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Mjete pune

Mjete pune

3,600 L

Është një set, i cili i mundëson fëmijës aktivitete të ndryshme (trokitje, kombinime, fërkime...) ku..

Mjetet e mjekut

Mjetet e mjekut

1,800 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Mjetet kozmetike

Mjetet kozmetike

2,200 L

Është lodër ku vajzat marrin rolin e femrave më të rritura, nënave, tezeve apo motrave të tyre më të..

Mos u nxeh - Piratët

Mos u nxeh - Piratët

1,690 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Mprehëse

Mprehëse

200 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Mprehëse

Mprehëse

120 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Ndarës Faqesh - Zana dhe Pirati

Ndarës Faqesh - Zana dhe Pirati

100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

NTC - Bota

NTC - Bota

650 L

Një pazëll i thjeshtë, për fëmijët. Përmban një pllakë dhe 9 elemente të ndara në 2 grupe. Fëmija në..

NTC - Loja e kujtesës (8 pjesë)

NTC - Loja e kujtesës (8 pjesë)

560 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

NTC - Mos u nxeh

NTC - Mos u nxeh

2,170 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..