Lodër me tërheqje - Zebra
Ulje

Lodër me tërheqje - Zebra

469 L670 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lodër me toptha
Ulje

Lodër me toptha

308 L440 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lodra me shtytje
Ulje

Lodra me shtytje

672 L960 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Loja "Mastermind"
Ulje

Loja "Mastermind"

630 L900 L

Pllakë druri me 10 rreshta me nga 8 vrima për çdo rresht (4 për të luajtur dhe 4 për të vendosur për..

Lojë indianësh
Ulje

Lojë indianësh

1,330 L1,900 L

Përmban disa pajisje që u shërbejnë fëmijëve për të zhvilluar një lojë, e cila nxit fantazinë, shoqë..

Lokomotivë e madhe me tërheqje
Ulje

Lokomotivë e madhe me tërheqje

1,330 L1,900 L

Lodër me tërheqje e prodhuar nga dru kauçuku dhe bojë jo toksike. Druri i kauçukut i takon grupit të..

Lokomotivë e vogël me tërheqje
Ulje

Lokomotivë e vogël me tërheqje

672 L960 L

Lodër me tërheqje, e prodhuar nga druri i kauçukut me veti shumë të mira, si dhe me bojëra uji toksi..

Lokomotivë me kurdisje
Ulje

Lokomotivë me kurdisje

364 L520 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lupë
Ulje

Lupë

210 L300 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Makina e cirkut
Ulje

Makina e cirkut

819 L1,170 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Makina fuoristradë
Ulje

Makina fuoristradë

819 L1,170 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Makinë kapëse
Ulje

Makinë kapëse

280 L400 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Marioneta - Magjistari i Ozit
Ulje

Marioneta - Magjistari i Ozit

1,400 L2,000 L

Lodër tradicionale me vlerë të veçantë për edukim dhe mësim të fëmijëve. Ndikon në zhvillimin e fant..

Matësi i rritjes - Ferma
Ulje

Matësi i rritjes - Ferma

665 L950 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Matësi i rritjes - Xhungla
Ulje

Matësi i rritjes - Xhungla

665 L950 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Mini 3D puzzle - Çisterna
Ulje

Mini 3D puzzle - Çisterna

455 L650 L

3D Mini pazëll janë lodra didaktike me ndihmën e të cilave fëmijët mësojnë format, koordinimin e lëv..

Mini 3D puzzle - Ndihma e shpejtë
Ulje

Mini 3D puzzle - Ndihma e shpejtë

455 L650 L

3D Mini pazëll janë lodra didaktike me ndihmën e të cilave fëmijët mësojnë format, koordinimin e lëv..

Mini 3D puzzle - Policia
Ulje

Mini 3D puzzle - Policia

455 L650 L

3D Mini pazëll janë lodra didaktike me ndihmën e të cilave fëmijët mësojnë format, koordinimin e lëv..

Mini 3D puzzle - Punëtori
Ulje

Mini 3D puzzle - Punëtori

455 L650 L

3D Mini pazëll janë lodra didaktike me ndihmën e të cilave fëmijët mësojnë format, koordinimin e lëv..

Mini 3D puzzle - Zjarrfikës
Ulje

Mini 3D puzzle - Zjarrfikës

455 L650 L

3D Mini pazëll janë lodra didaktike me ndihmën e të cilave fëmijët mësojnë format, koordinimin e lëv..