Kube ndërtuese (17 elementë)
Ulje

Kube ndërtuese (17 elementë)

1,141 L1,630 L

Fëmija nëpërmjet kësaj loje: familjarizohet me format, zhvillon aftësitë motorike, mëson ngjyrat dhe..

Kube ndërtuese (80 elementë)
Ulje

Kube ndërtuese (80 elementë)

2,030 L2,900 L

Nëpërmjet kësaj loje fëmija: familjarizohet me format, zhvillon aftësitë motorike, mëson ngjyrat, zh..

Kube ndërtuese – Mjetet e transportit (55 elementë)
Ulje

Kube ndërtuese – Mjetet e transportit (55 elementë)

2,023 L2,890 L

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje: familjarizohen me format gjeometrike, prezantohen me ngjyrat, zhvilloj..

Kuti Shahu e vogël (3 në 1)
Ulje

Kuti Shahu e vogël (3 në 1)

770 L1,100 L

Lodrat me fushë dhe loja e tyre janë mjete efikase për të zhvilluar te fëmija aftësinë e të menduari..

Labirint - Ferma
Ulje

Labirint - Ferma

819 L1,170 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Labirint - Xhungla
Ulje

Labirint - Xhungla

819 L1,170 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Labirint i madh me rruaza
Ulje

Labirint i madh me rruaza

840 L1,200 L

Lodër edukative e cila inkurajon njohjen e ngjyrave dhe formave, zhvillimin e lëvizjeve, aftësi të m..

Labirint i vogël me rruaza
Ulje

Labirint i vogël me rruaza

343 L490 L

Lodër edukative e cila inkurajon njohjen e ngjyrave dhe formave, zhvillimin e lëvizjeve, aftësi të m..

Lapsa druri
Ulje

Lapsa druri

70 L100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri "Happy"
Ulje

Lapsa druri "Happy"

88 L125 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri "Happy"
Ulje

Lapsa druri "Happy"

88 L125 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri - Frutat
Ulje

Lapsa druri - Frutat

88 L125 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri - Kafshët
Ulje

Lapsa druri - Kafshët

98 L140 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri - Klouni
Ulje

Lapsa druri - Klouni

84 L120 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri - Miza
Ulje

Lapsa druri - Miza

119 L170 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lapsa druri - Perla
Ulje

Lapsa druri - Perla

88 L125 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Litar 5,4 m
Ulje

Litar 5,4 m

238 L340 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lodër me tërheqje - Gomari
Ulje

Lodër me tërheqje - Gomari

469 L670 L

Lodër e ndërtuar nga druri cilësor dhe e ngjyrosur me ngjyra të këndshme. Kafshët e gëzuara inkurajo..

Lodër me tërheqje - Lepuri
Ulje

Lodër me tërheqje - Lepuri

469 L670 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Lodër me tërheqje - Qeni
Ulje

Lodër me tërheqje - Qeni

469 L670 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..