Futboll
Ulje

Futboll

2,940 L4,200 L

Minikalçetoja ëstë një lojë e cila zhvillon një spektër të gjërë aftësisht te fëmijët. Këto aftësi n..

Harmonika
Ulje

Harmonika

588 L840 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kali lëkundës
Ulje

Kali lëkundës

4,739 L6,770 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamion druri me makina (12 elementë)
Ulje

Kamion druri me makina (12 elementë)

1,631 L2,330 L

Nëpërmjet kësaj loje fëmija: zhvillon aftësitë motorike, mëson ngjyrat, familjarizohet me format, zh..

Kamioni i punëtorit me vegla
Ulje

Kamioni i punëtorit me vegla

3,010 L4,300 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kamioni me figura gjeometrike (1 deri në 5)
Ulje

Kamioni me figura gjeometrike (1 deri në 5)

1,624 L2,320 L

Fëmijët nëpërmjet kësaj loje: zhvillojnë aftësitë motorike, prezantohen me ngjyrat, familjarizohen m..

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike
Ulje

Kamioni perzjerës i mjeteve didaktike

2,205 L3,150 L

Të gjitha lodrat përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat janë të testuara d..

Kornizë
Ulje

Kornizë

231 L330 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Ksilofon
Ulje

Ksilofon

868 L1,240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Ksilofon me ngjyra
Ulje

Ksilofon me ngjyra

868 L1,240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kuba në kovë (100 copë)
Ulje

Kuba në kovë (100 copë)

1,715 L2,450 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kuba në kovë (40 copë)
Ulje

Kuba në kovë (40 copë)

875 L1,250 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kuba në kovë (50 copë)
Ulje

Kuba në kovë (50 copë)

1,078 L1,540 L

Janë lodër ideale për zhvillimin e imagjinatës, kreativitetit intelektual dhe aftësitë motorike te f..

Kube - Ferma (15 kube)
Ulje

Kube - Ferma (15 kube)

770 L1,100 L

Pino kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh në fermë. ..

Kube - Kafshët (9 kube)
Ulje

Kube - Kafshët (9 kube)

560 L800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh. Loja zhvi..

Kube - Kafshët e gëzuara (16 kube)
Ulje

Kube - Kafshët e gëzuara (16 kube)

1,330 L1,900 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Kube - Kafshët e gëzuara (9 kube)
Ulje

Kube - Kafshët e gëzuara (9 kube)

560 L800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të ndryshme kafshësh në lojë. L..

Kube - Përralla (15 kube)
Ulje

Kube - Përralla (15 kube)

770 L1,100 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të përrallave që pëlqejnë fëmij..

Kube - Përralla (9 kube)
Ulje

Kube - Përralla (9 kube)

560 L800 L

PINO kube të ilustruara që mund të kombinohen në 6 mënyra, fotografi të përrallave që pëlqejnë fëmij..

Kube Didaktike
Ulje

Kube Didaktike

1,960 L2,800 L

Kube didaktike janë një lodër e shkëlqyer për njohjen e formave dhe ngjyrave, si dhe për zhvillimin ..