Romeo dhe Zhulieta

Romeo dhe Zhulieta

560 L

Romeo dhe Zhulieta, historia e një dashurie të madhe që përfundon në një tragjedi për shkak të një ..

Rrëmbimi i princit Oleomargarin

Rrëmbimi i princit Oleomargarin

1,280 L

Në një hotel në Paris, në një mbrëmje të vitit 1879, Mark Tueini po qëndronte bashkë me vajzat e tij..

Samueli dhe violina prej reje

Samueli dhe violina prej reje

450 L

Samueli dëshironte me gjithë zemër të kishte një violinë të vërtetë. Mezi po priste ditëlindjen e ti..

Semaforët, rruga dhe trafiku

Semaforët, rruga dhe trafiku

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Shtrigushja ime

Shtrigushja ime

500 L

Azdrubal Tirinanci nuk i lan kurrë dhëmbët, është i paedukatë dhe egoist. Por është edhe një djalosh..

Si katër çiliminj u bënë biznesmenë
New

Si katër çiliminj u bënë biznesmenë

700 L

Shkrimtari aq i dashur për fëmijë, Bedri Dedja, do të na çojë përsëri në Sdikuisht, në kryeqytetin e..

Stralisku

Stralisku

550 L

“Stralisku”, një prej romaneve më të rëndësishme të autorit italian Roberto Piumini, rrëfen miqësinë..

Syri i ujkut

Syri i ujkut

650 L

Rrjeta e kafazit në një kopsht zoologjik: nga njëra anë një ujk me një sy, nga tjetra një djalë me n..

Tableta e zgjuar

Tableta e zgjuar

1,400 L

Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesan..

Të vegjël, por mendjemprehtë

Të vegjël, por mendjemprehtë

420 L

Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjem..

Të zbulojmë trupin tonë

Të zbulojmë trupin tonë

1,000 L

Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Tomas Edison
New

Tomas Edison

550 L

“Kur isha sa ju adhuroja të shihja si funksiononte makineria me avull dhe të mësoja sa më shumë për ..

Traktori

Traktori

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Trëndafili i bardhë

Trëndafili i bardhë

1,280 L

Na ishte seç na ishte... Na ishte njëherë, në një mbretëri të largët dhe të bukur, një konteshëz e v..

Tuli Turtuli
New

Tuli Turtuli

700 L

ZGAVRADORI nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t'..

Udhëtim drejt planetit "Arbër"

Udhëtim drejt planetit "Arbër"

600 L

Mjaftoi lajmi që një planet në kozmos mori zyrtarisht emrin Arbër, që fantazia e një grupi të vogël ..

Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

1,300 L

Shkrimtari Luan Rama, që është edhe personazhi i gjyshit në këtë libër, e shoqëron mbesën e tij, Lol..

Uri prej ujku

Uri prej ujku

420 L

Kujdes prej personazheve të këtyre fabulave: ato kanë një uri të madhe! Jo të madhe, por të llahtars..

Vjershat e shkronjave

Vjershat e shkronjave

350 L

Në librin “Vjershat e shkronjave” do të gjeni një vjershë për secilën shkronjë të alfabetit. Janë kr..