Shoqja ime ka sindromën Daun

Shoqja ime ka sindromën Daun

550 L

Ky libër rrëfen historinë e dy vajzave që takohen në një kamp veror dhe zënë miqësi të ngushtë; pava..

Shqisat

Shqisat

550 L

Shqisat janë dyert dhe dritaret që na lidhin me botën. Të vegjëlve u pëlqen t’i hapin ato për të bër..

Shtëpia

Shtëpia

550 L

Shtëpia është vendi ku kalojmë pjesën më të rëndësishme të jetës sonë. Në të kalojmë çaste shumë të ..

Stegozauri

Stegozauri

550 L

Libri “Stegozauri – dinozauri më miqësor” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkë..

Tableta e zgjuar

Tableta e zgjuar

1,400 L

Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesan..

Të zbulojmë trupin tonë
New

Të zbulojmë trupin tonë

1,000 L

Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Tiranozauri

Tiranozauri

550 L

Libri “Tiranozauri Reks – mbreti i dinozaurëve” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri d..

Traktori
New

Traktori

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Triceratopsi

Triceratopsi

550 L

Libri “Triceratopsi – dinozauri më i fortë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katër..

Trupi im

Trupi im

1,350 L

Ky libër i njeh fëmijët me pjesët e trupit dhe si funksionon organizmi ynë. Duke e shfletuar këtë li..

Udhëtimi

Udhëtimi

550 L

Kush nuk ka ëndërruar me javë për afrimin e pushimeve verore! Shkolla mbaron në të njëjtën kohë kur ..

Unë kujdesem për gjërat e mia

Unë kujdesem për gjërat e mia

550 L

Personazhi kryesor është mësuar t’i hedhë gjërat sa andej andej-këtej. Por një natë, kur ikën dritat..

Vëllai im është autik

Vëllai im është autik

550 L

Të rritesh në një familje me një fëmijë me autizëm mund të jetë e vështirë, por pjesa më e madhe e f..

Zjarrfikësit
New

Zjarrfikësit

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..