Mësimet e pianos

Mësimet e pianos

450 L

Libri “Mësimet e pianos” është një libër udhëzues për fëmijët 4-7 vjeç, që ulen për herë të parë par..

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat
New

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat

450 L

Mëso numrat dhe format. Blloku im: Numrat..

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat
New

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat

450 L

Mëso shkronjat. Blloku im: Shkronjat..

Mësoj numrat

Mësoj numrat

1,250 L

Librat elektronikë përfshijnë një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohurit..

Mos ki frikë, nuk ke grip!

Mos ki frikë, nuk ke grip!

1,050 L

Ju fëmijë do ta pëlqeni shumë këtë doktor. Ai është aq i dashur me pacientët e tij të vegjël. Ndihmo..

Mos u zemëro

Mos u zemëro

550 L

Nëpërmjet fjalëve të thjeshta dhe ilustrimeve të bukura plot me ngjyra, ky libër synon t’u mësojë fë..

Ngjyrat e ylberit

Ngjyrat e ylberit

550 L

Ylberi ka shumë ngjyra dhe secila ngjyrë është e ndryshme nga të tjerat. Edhe ne njerëzit jemi pak a..

Një hap drejt shkollës

Një hap drejt shkollës

2,200 L

Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin para..

Njoh kafshët

Njoh kafshët

1,250 L

Librat elektronikë përfshijnë një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohurit..

Njoh natyrën

Njoh natyrën

1,250 L

Librat elektronikë përfshijnë një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohurit..

Ora folëse

Ora folëse

1,000 L

Çdo ditë nise me këtë orë të zgjuar e shumëngjyrëshe. Vendose në kyçin e dorës dhe shtyp butonat për..

Paketa HOP-HOP

Paketa HOP-HOP

2,000 L

Dosja HOP-HOP është krijuar për t’i mësuar fëmijët duke u argëtuar. Ilustrimet e fletëve janë frymëz..

Përralla të Andersenit (Libër zanor)

Përralla të Andersenit (Libër zanor)

1,350 L

Ky libër përmban katër përrallat e mirënjohura të Anderstenit: Mbretëresha e Dëborës, Princesha mbi ..

Profesionet

Profesionet

550 L

Të gjithëve na kanë pyetur të paktën një herë se çfarë duam të bëhemi kur të rritemi. Shumica e fëmi..

Qyteti

Qyteti

550 L

Megjithëse disa prej nesh jetojnë në qyteza dhe disa në fshatra, qytet është e përqendruar pjesa më ..

Rreth botës për të vegjlit

Rreth botës për të vegjlit

1,250 L

Libri “Rreth botës për të vegjlit” e udhëheq fëmijën në një udhëtim në vende të ndryshme të botës, d..

Samueli dhe violina prej reje

Samueli dhe violina prej reje

450 L

Samueli dëshironte me gjithë zemër të kishte një violinë të vërtetë. Mezi po priste ditëlindjen e ti..

Semaforët, rruga dhe trafiku
New

Semaforët, rruga dhe trafiku

600 L

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëveZbulimi botës përmes lo..

Seti: Klasikët e mi të parë

Seti: Klasikët e mi të parë

2,000 L

Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ënd..

Shkolla

Shkolla

550 L

Megjithëse dita e parë e shkollës mund të jetë pak e rrëmujshme, shkolla bëhet për fëmijët një vend ..