Beni dhe Ana

Beni dhe Ana

500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Çfarë muzike!

Çfarë muzike!

1,100 L

Të guximshëm, rebelë, revolucionarë: “Çfarë muzike”! Në të pasqyrohen të gjithë grupet legjendare të..

Koni dhe "Gjethja e tërfilit" në fermën e kuajve

Koni dhe "Gjethja e tërfilit" në fermën e kuajve

650 L

Verë, pushime, diell, kalërim Koni, Ana, Billi dhe Dina po kalojnë një javë të mrekullueshme në një ..

Koni dhe shoqëria

Koni dhe shoqëria

650 L

Më në fund hyn në gjimnaz. Por, në fillim, me klasën e re nuk është aq e thjeshtë sa kishte menduar...

Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës

Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës

650 L

Në shkollën e Konit, nxënësit i kanë zënë ethet e festës që do të zhvillohet shumë shpejt dhe të gji..

Koni, Billi dhe banda e vajzave

Koni, Billi dhe banda e vajzave

650 L

Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj t..

Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

650 L

Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të..

Koni, Filipi dhe supervajza

Koni, Filipi dhe supervajza

650 L

Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e shesh. Fluturat në stomak nuk po i ikin. Përkundr..

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

650 L

Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës s..

Përrallat e Andersenit

Përrallat e Andersenit

2,000 L

Përrallat e Andersenit janë një trashëgimi e mrekullueshme e letërsisë për fëmijë, por edhe për të r..

Presidenti i planetit të kuq

Presidenti i planetit të kuq

800 L

Heronjtë e këtij romani, një grup i guximshëm fëmijësh tokësorë dhe marsianë, marrin përsipër shpëti..

Racizmi shpjeguar vajzës sime

Racizmi shpjeguar vajzës sime

750 L

Tahar Ben Jelloun është një nga shkrimtarët më të njohur francezë, i vlerësuar me disa çmime dhe kan..

Unë jam Akikoja

Unë jam Akikoja

600 L

Akikoja është një vajzë që nuk i pëlqen kufijtë dhe e do shumë babanë. Ajo e sheh botën pak më ndry..

Unë them jo

Unë them jo

1,100 L

Nga Spartaku te Darvini, nga Gandi te Martin Luter Kingu, nga Xhordano Bruno te Malala Josafzai: his..