Alarmet e qytetit Sdikuisht

Alarmet e qytetit Sdikuisht

800 L

Është koha të rikthehemi në portat e qytetit fantastik të Sdikuishtit, për t’u takuar sërish me Kokë..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

600 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

500 L

Sapo ka dalë në treg libri i parë me tregime i serisë "Bëmat e Estes dhe Kokosë", një vit më shumë, ..

Duke pritur supënovën

Duke pritur supënovën

700 L

Një supernovë mund të ndodhë së shpejti! Kështu parashikojnë astronomët. Një yll i ri do të shfaqet ..

Eneida treguar fëmijëve

Eneida treguar fëmijëve

1,200 L

“ENEIDA” është vepër epike latine, e shkruar rreth viteve 29-19 p.e.s., nga poeti romak,Virgjili. Aj..

Engjëlli blu

Engjëlli blu

550 L

“Engjëlli Blu” është një libër me aventura fantastike. Personazhi kryesor është një djalë i veçantë ..

Fantazma dhe plani "Tre plus katër"

Fantazma dhe plani "Tre plus katër"

700 L

Te romani “Fantazma dhe plani tre plus katër” gërshetohet bukur e shkuara historike me të sotmen. Pe..

Fillo me gëzue -  Krijime për fëmijë

Fillo me gëzue - Krijime për fëmijë

400 L

Ndre Mjeda, ky poet e studiues i gjuhës qëndron në radhën e parë të poetëve të Rilindjes sonë Kombët..

Gënjeshtra të bardha

Gënjeshtra të bardha

500 L

Një ditë në kopsht të gjithë po tregonin për motrat a vëllezërit e tyre, kurse Ameli nuk kishte as m..

Hajdutja e buzëqeshjeve

Hajdutja e buzëqeshjeve

550 L

Sa qejf është ta kesh tezen police! Ditën e parë, kur ua thashë të tjerëve në klasë, djemtë i hapën ..

Historitë e Krishlindjes së Francit

Historitë e Krishlindjes së Francit

550 L

Gabi do t’i kalojë Krishtlindjet te halla e saj në fshat. Për këtë arsye, ajo dhe Franci, dy shokët ..

I fundmi i Kastriotëve

I fundmi i Kastriotëve

700 L

Romani për fëmijë “I fundmi i Kastriotëve” hedh dritë mbi një ngjarje tragjike të historisë së Shqip..

Iliada treguar fëmijëve

Iliada treguar fëmijëve

1,200 L

Në poemën ILIADA tregohet se çfarë ndodhi gjatë javëve të fundit të luftës së Trojës, në të cilën i ..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të..

Kacimicrri rreth globit

Kacimicrri rreth globit

800 L

Personazhi aq i njohur i përrallave shqiptare, Kacimicrri, niset në një udhëtim të gjatë rreth globi..

Kalamajtë e pallatit tim 1

Kalamajtë e pallatit tim 1

800 L

Një copëz letër, mbetur “e burgosur” në zarf, mban një sekret që shpaloset në faqet e fundit të këti..

Kalamajtë e pallatit tim 2

Kalamajtë e pallatit tim 2

750 L

Në faqet e këtij romani do të njiheni me lojërat, shqetësimet dhe gëzimet e bashkëmoshatarëve të një..

Kampi magjik i përrallave 1

Kampi magjik i përrallave 1

800 L

Që kur Maria mësoi për dhuntitë dhe talentin që zotëronte, jeta e saj u bë e magjishme. Ajo tani po ..

Kampi magjik i përrallave 2

Kampi magjik i përrallave 2

850 L

Që kur Maria mësoi për dhuntitë dhe talentin që zotëronte, jeta e saj u bë e magjishme. Ajo tani po ..

Kush tepër lakmon…

Kush tepër lakmon…

420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në g..