Aventurat e Hakëlberri Finit

Aventurat e Hakëlberri Finit

1,100 L

..

Aventurat e Tom Sojerit

Aventurat e Tom Sojerit

950 L

Shumica e aventurave që rrëfehen në këtë libër kanë ndodhur vërtet; nja dy i kam jetuar vetë, të tje..

Gostia e konteshës Berta dhe tregime të tjera

Gostia e konteshës Berta dhe tregime të tjera

650 L

Zoti Libërxhepi ju rrëfen historinë e konteshës Berta dhe të gostisë së saj të përvitshme me mjaltë ..