Djemtë e rrugës "Pal" (për të vegjël)

Ferenc Molnar

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030546

  • Availability:197

  • VAT is included in the price!

Authors:Ferenc Molnar
Description:Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë e lirë për të cilën dy grupe djemsh të cilët nuk kishin më hapësira për të luajtur, “luftojnë” për ta zënë. Djemtë e rrugës “Pal” janë disa djem të cilët të udhëhequr nga komandanti i tyre Boka dhe me ndihmën e Nemeçekut të vogël arrijnë t’i mposhtin kundërshtarët e tyre dhe ta zënë fushën.

Është historia e disa djemve të cilët edhe pse të vegjël arrijnë të përballojnë me kurajë situata, ndonjëherë më të mëdha se vetë ata.

Publisher:Albas
Year:2018
Prepared by:Teo Benedeti
Translated by:Lejbjana Hyseni
Pages:80
ISBN:978-9928-282-10-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products