David Koperfildi

Çarls Dikens

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030396

  • Availability:188

  • VAT is included in the price!

Authors:Çarls Dikens
Description:David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e ëma e tij martohet me një burrë tjetër, që të mund t’i sigurojë të birit një të ardhme. Por shpejt edhe ajo ndërron jetë dhe Davidi i vogël gjendet përballë një njerku të pashpirt, i cili e dërgon të punojë në një vend të largët, në njërën prej fabrikave të tij. Aty ai njeh njerëz të mirë dhe të këqij dhe për t’i shpëtuar asaj jete të vështirë, ia mbath dhe vihet në kërkim të teze Betsit. Gruaja e moshuar, pasi merr vesh të vërtetat e hidhura, e merr Davidin pranë saj, por këtu gjithashtu ata do të ndeshen me mashtruesin Uria Hipin, i cili u vjedh pasurinë dhe shtëpinë. Se si do të mund t’ia ndalin mbanë personazhet, se si David Koperfildi njeh hap pas hapi dashurinë, vuajtjet, zhgënjimet dhe si kupton që jeta është një sfidë, e cila gjithnjë përfundon me një dashuri të madhe, do ta mësoni në këtë libër, ku autorja Luçia Vakarino u ka rrëfyer lexuesve të vegjël një nga historitë më të jashtëzakonshme të letërsisë klasike për fëmijë.
Publisher:Albas
Year:2017
Prepared by:Lucia Vaccarino
Translated by:Rigel Rizaj
Pages:80
ISBN:978-9928-02-968-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products