Gitanjali
New

Gitanjali

1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Kënga e këngëve e Solomonit
New

Kënga e këngëve e Solomonit

1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Dashuria, hyjnorja, krijimi
New

Dashuria, hyjnorja, krijimi

1,200 L

Në këtë libër poezitë janë shkruajtur nga përvoja dhe rruga e gjatë e kërkimit, të frymëzuara nga na..

Kufiri
New

Kufiri

500 L

Edhe pse nuk e dinte se çka ishte simboli, metafora, krahasimi e të tjera si këto, ama kishte një fi..

Libri i dashurisë
New

Libri i dashurisë

1,000 L

Rumi është poeti mistik më i zjarrtë dhe më i thellë i njerëzimit. Praninë përherë në të tanishmen i..

Tantra
New

Tantra

570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Vrima
New

Vrima

600 L

Rita Petro (Filipi)Ka lindur më 13 mars 1962 në Tiranë;Diplomohet në Universitetin e Tiranës, dega G..